TOMMY LUNDBERG

Jag har arbetat hela mitt yrkesliv med kommunikation. När jag tittar tillbaka så ser jag först en tjugofemårig karriär som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen.
 Och därefter mer än femton år som konsult och rådgivare kring varumärken och intern och extern kommunikation. Jag har haft förmånen att arbeta med uppdrags-givare inom en rad olika områden, som exempelvis Apple, Audi, Bang&Olufsen, Castellum, Danske Bank, Exportrådet, Falu Rödfärg, Företagarna, H&M, IKEA, Länsförsäkringar, Schizofreniförbundet, Stadium och många fler fantastiska organisationer och företag.

När jag tittar framåt står det med allt större stil författare och föreläsare på mitt visitkort. Jag älskar att dela med mig av mina erfarenheter, tankar och idéer. Min ambition är att med en stimulerande blandning av allvar och humor, fakta och historier bjuda på värdefulla kunskaper och inspirerande insikter om kommunikation, ledarskap och medarbetarskap. Jag gör ingen skillnad på chefer och medarbetare, eller på privata och offentliga verksamheter för den delen, eftersom det genomgående temat för mina tankar alltid är ”mänskligt beteende.”

Föreläsningarna bygger på de böcker jag har skrivit de senaste åren. Du kan provbläddra i dem under rubriken ”Böcker". Och under rubriken "Föreläsningar" finns ett par korta videoklipp med smakprov på hur jag ser ut och låter med en mikrofon framför munnen.

Tommy Lundberg-8775

KONTAKTA MIG

Adress
Svangatan 4G
806 46 Gävle

Telefonnummer
070-672 34 30

E-post
tommy@tommylundberg.se

KONTAKT­FORMULÄR