tommy lundberg

Jag har arbetat hela mitt yrkesliv med kommunikation. När jag tittar tillbaka så ser jag först en tjugofemårig karriär som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen.
 Och därefter mer än tio år som konsult och rådgivare kring varumärken och intern och extern kommunikation. Jag har haft förmånen att arbeta med uppdrags-givare inom en rad olika områden, som exempelvis Apple, Audi, Bang&Olufsen, Castellum, Danske Bank, Exportrådet, Falu Rödfärg, Företagarna, H&M, IKEA, Länsförsäkringar, Schizofreniförbundet, Stadium och många fler fantastiska organisationer och företag.

När jag tittar framåt står det fortfarande konsult och skribent på mitt visitkort, men i allt större stil också författare och föreläsare. Jag älskar att dela med mig av mina erfarenheter, tankar och idéer. Min ambition är att med en stimulerande blandning av allvar och humor, fakta och historier bjuda på värdefulla kunskaper och inspirerande insikter om kommunikation, ledarskap och medarbetarskap. Jag gör ingen skillnad på chefer och medarbetare, eller på privata och offentliga verksamheter för den delen, eftersom det genomgående temat för mina tankar alltid är ”mänskligt beteende.”

Föreläsningarna bygger på de böcker jag har skrivit de senaste åren. Exempelvis "Ledarskap på 
Sandlådenivå" och "Ledarskap på Apstadiet” som jag skrev tillsammans med Ola Berggren, medarbetarboken "Skulle du vilja jobba med dig? som jag skrev 2014, ledarskapsböckerna ”Motivationskoden" (2016) och "Empatieffekten" (2019) och den senaste "Skulle du vilja jobba med dig som chef?" – en arbetsbok för det svåra jobbet att vara ovanför de andra och samtidigt med dem. Du kan provbläddra i böckerna under rubriken ”Böcker". Och under rubriken "Föreläsningar" finns ett par korta videoklipp med smakprov på hur jag ser ut och låter med en mikrofon framför munnen.

FullSizeRender

KONTAKTA MIG

Adress
Kyrkogatan 24 B
803 11 Gävle

Telefonnummer
070-672 34 30

E-post
tommy@tommylundberg.se

KONTAKT­FORMULÄR